April 15, 2017

November 23, 2016

September 14, 2016

Please reload

Recente berichten

Cocktails & Comedy

September 14, 2016

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Yes, volgend jaar avondvullend de theaters in!

May 11, 2018

Wie had dat ooit kunnen bedenken ?

Na er jaren over nagedacht te hebben besloot ik in 2014 dan eindelijk voor het eerst het podium op te klimmen, dat had ik achteraf veel eerder moeten doen. Die allereerste keer in Ede bij een show van Saïd vergeet ik niet snel. Er zat misschien maar 20 man publiek en m'n beste maatje Gerrit en broertje Stephan waren mee.

Heb de laatste jaren hard gewerkt en heel erg veel opgetreden. Zo'n 500 "shows", al viel niet alles als show te betitelen. Heb op heel veel mooie plekken opgetreden, waaronder regelmatig in Comedy Café Amsterdam, de plek waar ik vroeger zelf regelmatig naar shows ging kijken. Zelfs in het buitenland gespeeld, meerdere malen in België en vorig jaar zelfs in 't Engels in Barcelona. Maar ik stond ook op vrij kansloze plaatsen waarvan je achteraf denkt wat deed ik hier ook alweer? Het waren achteraf nuttige (kilo)meters, het heeft er allemaal aan bijgedragen dat ik ben waar ik nu ben. De 9 maanden Famous Sportsbar

 

wierpen me even terug qua comedy, maar ook dat heeft zo moeten zijn denk ik, ik volgde een jongensdroom en werd even wakker geschud.

Maar ik ben helemaal oké en stiekem toch wel trots dat ik nu horeca en comedy combineer en daar van leef. Keihard werken, passie, vallen en weer opstaan, maar vooral je hart volgen, uiteindelijk is dat het echte geluk denk ik.

En nu staan dan gewoon m'n eerste avondvullende solo shows gepland. Er is nog een hoop werk aan de winkel, maar ik heb gelukkig nog even. Arjan Kleton avondvullend in het theater, ik had je echt voor gek verklaard maar volgend jaar gaat het gebeuren. Volgend jaar April en Mei de eerste avondvullende try-outs en dan vanaf September 2019 de Nederlandse theaters in met "Met de fles groot gebracht". Ik hoop dat je een keertje komt kijken als ik bij je in de buurt speel.

 

5-4-2019   Amerongen (Allemanswaard)

13-4-2019 Utrecht (Schiller theater)

17-5-2019 Roelofarendsveen (Splotsz)

 

Er volgen snel meer data

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by ARJAN KLETON