COMEDY

"Arjan is een sympathieke kerel, lekker rechtdoorzee, een amusante verteller... Daarom lukt het hem makkelijk om het publiek voor zich te winnen. Maakt contact met de toeschouwers en is niet bang om het gesprek aan te gaan. Hij voelt zich duidelijk thuis op het podium. "

- Juryrapport International Comedy Festival Rotterdam 2015

Arjan Kleton (1975), ging eind 2014 voor het eerst als stand-up comedian het podium op, bijna 40 en een bucketlist. Dat was meteen een succes, dus ging Arjan er helemaal voor en met zijn kenmerkende enthousiasme zette hij flinke stappen in het comedy circuit. Exact een jaar na zijn 1e optreden, in Oktober 2015, won hij de Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam.

Als barkeeper heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is precies wat hij als comedian zijn publiek ook wil bieden, een leuke avond! Van studentes tot BN’ers en van gold-diggers tot zijn eigen ouders, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Hij schenkt zijn gasten een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama, improvisatie, uiteraard met een beetje alcohol.

Iedere vrijdag sluit Arjan (sport)week af op AllSportsRadio.nl en hij werkt op dit moment aan zijn eerste avondvullende voorstelling "Met de fles groot gebracht"

© 2018 by ARJAN KLETON