top of page

Optreden in Barcelona

Afgelopen week heb ik in Barcelona op mogen treden, BEMMM ! Geweldige stad natuurlijk, dus dit was een fantastische kans. In Nederland heb ik al meerdere malen in het Engels opgetreden en ik speelde ook all in meerdere Nederlandstalige shows in den vreemde. Voor zover je Vlaanderen "buitenland" mag noemen natuurlijk. Maar Barcelona is toch even wat anders. In een semi-pro Engelse comedy show met comedians uit Spanje, USA en Honduras mocht ik de avond afsluiten. een hele eer natuurlijk, maar vooral erg tof om te doen en het geeft een fantastisch gevoel om te weten dat ik ook in het Engels wel twintig minuten een zaal keihard kan laten lachen. En dat met mijn heerlijke oer-Hollandse accent. Als je ooit in Barcelona bent, van comedy en van lekker eten houd, adviseer ik je om zeker eens naar Craft te gaan! Midden in het oude centrum vind je Craft, je kunt er geweldig tapas eten, veel speciaalbiertjes drinken en in de prachtige kelder zijn 3 of soms zelfs 4 avonden per week verschillende shows te zien ! Hasta luego ...


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page