top of page

Cocktail & Comedy zijn populair als kerstborrel

Afgelopen weken is maar weer eens gebleken dat het leuk is om de Kerstborrel op de zaak eens anders aan te pakken. Bij Koninklijke De Kuyper in Schiedam mocht ik een maatwerk comedy optreden verzorgen, dit bleek natuurlijk wel een hele mooie combinatie, een distilleerderij, bartender en comedian. Maar bij het NWO in Den Haag en op

de ICT afdeling van Schiphol koos men voor een cocktail workshop. Lekkere drankjes zijn er dan evengoed, maar ondertussen ook iets actiefs en een stukje teambuilding. En tijdens een cocktail workshop wordt er in mijn geval zeker gelachen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page