top of page

Cocktails & Comedy in theater Diligentia

Sommige boekingen zijn nét even ietsje specialer en zorgen voor een heerlijk onderbuikgevoel. Toen ik te horen kreeg dat ik op 17 Juni in theater Diligentia in Den Haag mag staan, ging er wel even een kleine rilling over mijn rug. Den Haag, geboortestad van m'n moeder en dé stad van m'n oma. Helaas is oma er nu al 6 jaar niet meer, maar godverdomme wat gaaf en wat zou die trots zijn.

Diligentia organiseert een aantal keer per jaar "Fudge", één avond, zes cabaretiers. Vaak zijn dit previews op avondvullende voorstellingen later in Diligentia en ik zal er spelen met "Cocktails & Comedy", een deel van mijn cabaret voorstelling spelen in het theater en aansluitend maak ik in de foyer cocktails voor het theaterpubliek. Verder treed o.a. Marco Lopes op en de avond wordt gepresenteerd door Berit Companjen.

Als je een kaartje voor deze (voor mij in elk geval) bijzondere avond wilt kopen moet je snel zijn;

https://www.diligentia-pepijn.nl/agenda/1927/Met_o_a_Marco_Lopes/FUDGE/


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page