top of page

Dutch Roast Battles in Comedy Café Amsterdam

Eergister waren alweer de derde en voorlopig laatste try-outs van The Dutch Roast Battles in Comedy Café Amsterdam. Geïnspireerd door de roast battles in Amerika heb ik dit concept ontwikkeld en het waren echt fantastische avonden. Gisteren hadden we drie fantastische battles met Hassan el Rahaui vs Klaas Prins, Arie Koomen (die van de Lama's) vs Dave Felida en als afsluiter Wouter Monden tegen Bram van der Velde. Het was gemeen, soms keihard, maar vooral heel erg grappig. Te gek om dit te mogen organiseren en programmeren in Comedy Café Amsterdam en te hosten als Roast Referee. In Mei zijn we terug met drie nieuwe avonden Dutch Roast Battles.

nieuwe avonden Dutch Roast Battles.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page