April 15, 2017

November 23, 2016

September 14, 2016

Please reload

Recente berichten

Cocktails & Comedy

September 14, 2016

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Optreden in Barcelona

April 15, 2017

Afgelopen week heb ik in Barcelona op mogen treden, BEMMM ! Geweldige stad natuurlijk, dus dit was een fantastische kans. In Nederland heb ik al meerdere malen in het Engels opgetreden en ik speelde ook all in meerdere Nederlandstalige shows in den vreemde. Voor zover je Vlaanderen "buitenland" mag noemen natuurlijk. Maar Barcelona is toch even wat anders. In een semi-pro Engelse comedy show met comedians uit Spanje, USA en Honduras mocht ik de avond afsluiten. een hele eer natuurlijk, maar vooral erg tof om te doen en het geeft een fantastisch gevoel om te weten dat ik ook in het Engels wel twintig minuten een zaal keihard kan laten lachen. En dat met mijn heerlijke oer-Hollandse accent. Als je ooit in Barcelona bent, van comedy en van lekker eten houd, adviseer ik je om zeker eens naar Craft te gaan! Midden in het oude centrum vind je Craft, je kunt er geweldig tapas eten, veel speciaalbiertjes drinken en in de prachtige kelder zijn 3 of soms zelfs 4 avonden per week verschillende shows te zien ! Hasta luego ...

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by ARJAN KLETON