April 15, 2017

November 23, 2016

September 14, 2016

Please reload

Recente berichten

Cocktails & Comedy

September 14, 2016

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Dutch Roast Battles in Comedy Café Amsterdam

March 3, 2017

Eergister waren alweer de derde en voorlopig laatste try-outs van The Dutch Roast Battles in Comedy Café Amsterdam. Geïnspireerd door de roast battles in Amerika heb ik dit concept ontwikkeld en het waren echt fantastische avonden. Gisteren hadden we drie fantastische battles met Hassan el Rahaui vs Klaas Prins, Arie Koomen (die van de Lama's) vs Dave Felida en als afsluiter Wouter Monden tegen Bram van der Velde. Het was gemeen, soms keihard, maar vooral heel erg grappig. Te gek om dit te mogen organiseren en programmeren in Comedy Café Amsterdam en te hosten als Roast Referee. In Mei zijn we terug met drie nieuwe avonden Dutch Roast Battles.

 

nieuwe avonden Dutch Roast Battles. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 by ARJAN KLETON