top of page

ARJAN

KLETON

Arjan Kleton-Sluitingstijd(Joyce Djo)-01.jpg

Sinds zijn succesvolle debuut “Met de fles grootgebracht” werd cabaretier/barkeeper Arjan Kleton door velen ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd, op dit moment tour hij met zijn nieuwe voorstelling 'Sluitingstijd'.

Achter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden, geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond!

Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. 

Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en een vooral veel grappen.

 

Arjan Kleton won exact een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam en haalde de finale van zowel het Utrechts Cabaret Festival (2016) als het Leeuwarder Cabaret Festival (2018).

 

Verder was Arjan te zien en horen bij o.a. SBS6, BNNVARA, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. 

Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en treedt veel op in Comedy Café Utrecht. Daar heeft hij ook zijn eigen show “Cocktails & Comedy” met Arjan zowel achter de bar als op het podium.

bottom of page