COCKTAILS

Cocktail workshop

in Amsterdam

De allerleukste cocktail workshops van Amsterdam?

Bij deze professioneel bartender & comedian ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, teambuilding of een bedrijfsuitje, ik pas me aan en geef jullie een te gekke workshop waarin je wat technische en historische kennis opdoet, maar er mag ook gelachen worden, let's have some fun & drink cocktails.

In Amsterdam verzorg ik uw cocktail workshop in het Comedy Café, een prachtige lokatie op loopafstand van Amsterdam Centraal Station, met schitterend uitzicht over 't IJ. Er is eventueel ook de mogelijkheid om hier te dineren of een comedy show bij te wonen. Kosten van een cocktail workshop in Amsterdam v.a. € 17 per persoon.

Passie en enthousiasme zijn twee karaktereigenschappen die mij typeren.

Of ik nu achter de bar sta of op het podium, mijn uitgangspunt is altijd mensen te vermaken en ze een leuke avond bezorgen.

Ik werk als vaste bartender bij Jackson's cocktailbar in Amersfoort, als bartender & comedian bij Comedy Café Amsterdam en op lokatie in het land, geef ik regelmatig cocktail workshops of verzorg ik een cocktail catering.

Mooie drankjes en cocktails bereiden is niet het enige waar het om gaat. Een stukje gastvrijheid, een mooi verhaal over de cocktail en een dosis humor maken de beleving tijdens uw cocktail workshop of cocktail catering compleet.

Ik ben te boeken voor een cocktail workshop, cocktail catering of "Cocktails & Comedy", hierbij treed ik eerst als cabaretier danwel comedian op, om aansluitend een cocktail workshop of cocktail catering te verzorgen.

"Tijdens de opening van ons nieuwe kantoor verzorgde Arjan een cocktail catering en heeft hij de sfeer gemaakt met al zijn cocktails. Heb van de gasten veel positieve feedback ontvangen en dat is waar het om draait wat mij betreft. De dranken zijn van topkwaliteit en Arjan heeft het zichtbaar naar zijn zin als hij bezig is. Dat straalt over op de gasten!"

- Paul van Mondfrans Lindén, O.O.V.C.

"De 75 vrouwelijke partners van onze sponsoren leerden tijdens de cocktail workshop van Arjan hoe je buitengewone cocktails maakt. Met zijn professionaliteit en enthousiasme wist hij de dames goed te verrassen. Een echte aanrader!"

- Anique van Twillert, Businessclub sv Spakenburg

© 2018 by ARJAN KLETON