top of page

COCKTAILS

Cocktail workshop

in Amersfoort

De allerleukste cocktail workshops van Amersfoort?

Bij deze professioneel bartender & comedian en echte Amersfoorter ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, teambuilding of een bedrijfsuitje, ik pas me aan en geef jullie een te gekke workshop waarin je wat technische en historische kennis opdoet, maar er mag ook gelachen worden, let's have some fun & drink cocktails.

In Amersfoort werk ik op meerdere leuke lokaties, afhankelijk van de grootte van je groep en eventueel de mogelijkheid om te dineren. Kosten van een cocktail workshop in Amersfoort v.a. € 17 per persoon.

"Tijdens de opening van ons nieuwe kantoor verzorgde Arjan een cocktail catering en heeft hij de sfeer gemaakt met al zijn cocktails. Heb van de gasten veel positieve feedback ontvangen en dat is waar het om draait wat mij betreft. De dranken zijn van topkwaliteit en Arjan heeft het zichtbaar naar zijn zin als hij bezig is. Dat straalt over op de gasten!"

- Paul van Mondfrans Lindén, O.O.V.C.

Passie en enthousiasme zijn twee karaktereigenschappen die mij typeren.

Of ik nu achter de bar sta of op het podium, mijn uitgangspunt is altijd mensen te vermaken en ze een leuke avond bezorgen.

Als vaste bartender bij Jackson's cocktailbar in Amersfoort en op lokatie in het land, geef ik regelmatig cocktail workshops of verzorg ik een cocktail catering.

 

Mooie drankjes en cocktails bereiden is niet het enige waar het om gaat. Een stukje gastvrijheid, een mooi verhaal over de cocktail en een dosis humor maken de beleving tijdens uw cocktail workshop of cocktail catering compleet.

Ik ben te boeken voor een cocktail workshop, cocktail catering of "Cocktails & Comedy", hierbij treed ik eerst als cabaretier danwel comedian op, om aansluitend een cocktail workshop of cocktail catering te verzorgen.

"De 75 vrouwelijke partners van onze sponsoren leerden tijdens de cocktail workshop van Arjan hoe je buitengewone cocktails maakt. Met zijn professionaliteit en enthousiasme wist hij de dames goed te verrassen. Een echte aanrader!"

- Anique van Twillert, Businessclub sv Spakenburg

bottom of page